Liten uppdatering

Den senaste tiden har jag varit upptagen med ett flertal projekt som rör webbsidor, bl.a. en som ska förvandla min fina gamla blogg till ett "varumärke". Meningen är att vanliga besökare ska få tips och råd om barn, ekonomi, recept och lite annat medan vissa utvalda personer ska få komma in "bakom kulisserna" och läsa en "hemlig" blogg. Mycket mer vill jag inte avslöja. Jag är rädd att jag ska få för mig att jag tagit mig vatten över huvudet. :P

Minstingen kräktes som sjutton förr-förra veckan och förra veckan var det tvåans tur. Tydligen drabbar den här kräksjukan tjejer värst, för vi killar har bara mått illa, varit lite uppblåsta i magen och fått springa på dass och skita.

Jag har f.ö. bestämt mig för att det inte blir någon högskola till hösten. Efter alla de bekymmer jag haft med hustruns oförstående attityd till basala ekonomiska regler = räkningar först, därefter prioriterade behov (mat och kläder) och sist lyxvaror, så bestämde jag mig för att det inte håller längre. Jag orkar helt enkelt inte bevaka alla hennes inköp och ifrågasätta dem. Det påverkar mina studier i så hög grad att jag lika gärna kan låta bli att studera.

Därför är jag igång med att söka arbete istället. Att påstå att jag inte känner lite bitterhet skulle vara att ljuga. Ja, jag är arg på henne men jag kämpar på.

Åh! Jag har fått ett erbjudande om att vara chef på en mindre nöjespark också! Det låter kul men samtidigt är jag inte så säker på att det kan fungera. Jag kan tyvärr inte avslöja mer än så eftersom allt är hysch-hysch.

Den ena funderingen läggs till den andra

Det här, det är en dam i min smak. Farsan hade också gillat henne. Sorry att jag i övrigt är lite frånvarande. Har en del projekt på gång. :)

RSS 2.0